• Kontakta vår butik i Huddinge 08-449 30 30
  • Handla på webben och hämta i vår butik i Huddinge Centrum

FiliOli säljer bra barnkläder och leksaker för barn 0-12 år

Vår butik Barnbutiken FiliOli ligger i  Huddinge centrum, här har vi öppet varje dag i veckan

Öppet:  Vardagar 10-19 Lördagar 10-16 Söndagar/Röda dagar 11-16  - kom och shoppa redan idag

Varierande öppettider kan förekomma se  Huddinge Centrum öppettider

Hos Barnbutiken FiliOli köper du unika, trendiga, coola barnkläder och babykläder från Nameit, Molo, Villervalla, Metoo, Fixoni, Collorkids, Didriksons.m.fl.

Vi väljer vårt sortiment med omsorg och vill gärna kunna erbjuda dig som kund det bästa som finns på marknaden oavset om det är kläder för förskola, skola eller för den finaste festen.

Vi säljer även leksaker i trä och textil som är perfekta dop-namngivningspresenter,  födelsedagspresenter eller bara en present att ge bort och göra någon glad. Vår lilla butik rymmer mycket så vi säljer även  kalastillbehör, ballonger (även helium)  roligt pyssel samt tillbehör för babyshower och även fina matset från ex. Elsa Beskow. - Ja vi har det mesta för ditt barn, barnbarn för att underlätta och förgylla er vardag.

Det som gör oss så unik är att du kan hitta det som inte alla andra har, vi har ett soritment att välja på i vår butik i Huddinge Centrum, kom och hälsa på oss så får du känna och klämma.

Vi startade denna onlineshop januari 2018 så nu kan du även handla här, om hämta i butik så slipper du fraktkostnaden.

Här på www.filioli.se visar vi en del av det vi har i vår fysiska butik i Huddinge Centrum. Nya varor fyller vi på dagligen i webshopen, så besök oss ofta.

Följ oss gärna på sociala medier vi finns både på Facebook och Instagram. 

E-post: info@filioli.se

Följ oss på Facebook och Instagram