• Kontakta vår butik i Huddinge 08-449 30 30
  • Handla på webben och hämta i vår butik i Huddinge Centrum

Barnbutiken FiliOli - En unik butik med Barnkläder och Leksaker 

Hos Barnbutiken FiliOli köper du unika, trendiga och coola baby/barnkläder från märken som Nameit, Molo, Villervalla, Metoo, Fixoni, Color Kids och Didriksons med flera.

Vi väljer ut vårt sortiment med omsorg och vill gärna kunna erbjuda dig som kund det allra bästa som finns på marknaden, oavsett om det är kläder att bära på förskola, skola eller för den finaste festen.

Vi säljer också leksaker i trä & textil som är perfekta dop/namngivningspresenter,  födelsedagspresenter eller bara en present att ge bort för att göra någon glad. Vår lilla butik rymmer mer än man tror, vi säljer kalastillbehör, ballonger (med möjlighet att fylla upp med helium i butiken)  roligt pyssel, tillbehör för en babyshower och fina matset från till exempel Elsa Beskow. - Ja, vi har det mesta för ditt barn/barnbarn. Allt för att kunna underlätta och förgylla din och ditt barns vardag.

Men vad är det som gör just oss unika? Du kan hitta det som inte andra butiker/webbutiker har. Vi har ett väldigt brett soritment att välja på.

Du är mer än välkommen att komma och hälsa på oss i vår fysiska butik i Huddinge Centrum och få chansen att känna och klämma, Du kan såklart också välja att handla allt det du och ditt barn behöver här, om du väljer att hämta varan i butiken så uteblir fraktkostnaden.

Här på www.filioli.se visar vi en hel del av det vi har i vår fysiska butik och arbetar varje dag för att uppdatera med alla nya varor som kommer in dagligen, vårt tips är att besöka oss ofta då det dyker upp nya saker hela tiden.

Följ oss gärna på våra sociala medier - vi finns både på Facebook och Instagram. 

E-post: info@filioli.se

**********************************************************************


Följ oss på Facebook & Instagram

********************************************************************************